Ons kantoor

Wij leveren snel en deskundig advies. Onze ervaring en kennis van zaken op fiscaal gebied is ruim en veelzijdig. We werken oplossingsgericht waarbij we de doelstellingen van de cliënt als uitgangspunt hanteren. 

Partners

Wicher Krabbe en Erik Hermsen  

Wicher Krabbe is sinds 1984 werkzaam als belastingadviseur. Na het voltooien van de universitaire studie bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit Amsterdam heeft hij zich gespecialiseerd in het belastingrecht en de post-doctorale opleiding belastingkunde aan de Katholieke Universiteit Tilburg afgerond. Nadien is hij werkzaam geweest bij diverse internationale advieskantoren. Sinds 1988 specialiseert hij zich op de Duitse - Nederlandse fiscale betrekkingen. Sedert 1995 is hij als zelfstandig belastingadviseur gevestigd in Arnhem en Amsterdam.


Erik Hermsen is sinds 1998 werkzaam als belastingadviseur. Na zijn studie fiscaal recht aan de Katholieke Universiteit Tilburg is hij bij diverse belastingadvieskantoren werkzaam geweest. Sinds 2013 is hij samen met Wicher Krabbe zelfstandig werkzaam als belastingadviseur.